Σχετικα με μας

Στη freshvideo χρειαζόμαστε…

 

 

___________ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ!

Από εκεί ξεκινούν όλα.

Από το 2003, οι «freshvideo» Τάσος Φωκάς και Πάνος Μάνσαλης, μοντάραμε, μιξάραμε, κάναμε animation, μοντάζ για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ντοκιμαντέρ, πανεπιστήμια, μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες, δουλέψαμε για το internet, σε συνέδρια, διδάξαμε, διαγωνιστήκαμε, βραβευτήκαμε, επενδύσαμε σε γνώση.

Πλέον, πιο ώριμοι από ποτέ, ζητάμε από εσάς μια λευκή κόλλα χαρτί!
Εσείς μας δίνετε την κόλλα κι εμείς σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε και παρουσιάζουμε λύσεις στα δικά σας μέτρα.

Δεν είναι όλες οι εταιρείες ίδιες ούτε όλα τα προϊόντα ίδια. Πόσο μάλλον ο άνθρωπος. Μέσα από όλα τα χρόνια εμπειρίας μας μάθαμε να ακούμε, να βλέπουμε και να οπτικοποιούμε τις απλές αλλά και πιο σύνθετες επιθυμίες των πελατών μας, βάζοντας πάντα το προσωπικό μας στυλ και υπογραφή.

Φέτος, για τη freshvideo αλλάζουν πολλά. Το εταιρικό βίντεο είναι πιο αποτελεσματικό με τον κατάλληλο σκηνοθέτη. Το ζευγάρι που παντρεύεται θα αποκτήσει δύο φίλους, παρά «τα παιδιά με το βίντεο». Κι επιτέλους οι καλλιτέχνες μουσικοί θα σταματήσουν να κοιτάνε με στραβά μάτια τον κλάδο καθώς συμμετέχουμε στην παγκόσμια προσπάθεια να σταματήσει η παράνομη χρήση μουσικής από τους παραγωγούς βίντεο. Αυτό ξεκινάει από τον καθένα προσωπικά όπου αγοράζει τα δικαιώματα χρήσης όχι από φόβο, αλλά συνειδητά πλέον.

Αναφέραμε πως παρέχουμε αμιγώς υπηρεσίες βίντεο (κι όχι φωτογραφίες!) για γάμους;

Σας προτρέπουμε λοιπόν να μας φέρετε μια λευκή κόλλα χαρτί για να σχεδιάσουμε το δικό σας project. Αν χρειαστούν περισσότερες κόλλες, στο γραφείο μας διαθέτουμε χιλιάδες!

 

Οι «freshvideo» Τάσος-Πάνος, Πάνος-Τάσος